adidas 4dfwd hvid | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
lnxramkh
lnxramkh Sep 25 '21

' Vi har konstrueret en unik 4DFWD mellemsål, der reducerer bremsekræfterne adidas 4dfwd grøn ved at omdirigere stødet til bevægelse fremad. For hvert trin klipper 4DFWD fremad, hvilket giver en problemfri overgang og en unik glideoplevelse. '' Bob Kirk, Senior Director Footwear Innovation,

Hos adidas søger vi altid at kombinere atletindsigt med innovative teknologier. I mere end 17 år har vi indsamlet atletdata, overvåget løbebånds adidas 4dfwd hvid løb og set effekten af ​​fødder, der rammer jorden. I partnerskab med Carbon har vi udviklet 4D gitter mellemsålteknologi i over fire år. Født fra denne proces er den nye generation af vores 3D-printede mellemsål kaldet 4DFWD.

Føl fremgang hver gang du snører dig med adidas 4DFWD, 3D -printet mellemsålteknologi, designet til at bevæge dig fremad. Når en fod påvirker jorden, adidas 4dfwd dame anvender den bremsekræfter. Mellemsålen på 4DFWD reducerer disse kræfter ved at omdirigere stødet til bevægelse fremad. Med hvert trin komprimerer 4DFWD fremad, hvilket giver en jævn overgang og en unik køreoplevelse.

I forlængelse af deres række bemærkelsesværdige samarbejder har vi nu vores adidas 4dfwd tilbud første glimt af Parley x adidas 4DFWD. Som mange sneakerheads vil vide, hjalp Parley adidas med at skabe sin første Ultra Boost lavet af genanvendt havplast. I løbet af de sidste par år har de to droppet utallige produkter, som alle indeholder genbrugsmaterialer. Efter at have frigivet en 4D Ultra Boost sammen sidste år, har vi nu set nærmere på en helt ny model: dengang 4DFWD.

https://www.huntingboom.com/