köpa billiga vans skor | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
Nannycalis
Nannycalis Aug 11 '21
Vans klassiska sneakers används ofta av märkets samarbetspartners som en tom duk för att snurra i en unik design, men det senaste projektet från Japans Bedwin & The Heartbreakers går ännu längre och rekonstruerar skorna i paisley bandanas för en ny kollektion. Bedwin & The Heartbreakers har tillverkat högkvalitativa kläder inspirerade av traditionella amerikanska herrkläder. Märkets kollektioner kombinerar ofta japansk design vans dam billigt med mer västerländsk stil, särskilt med fokus på Americana från 1920- och 30 -talen, tillsammans med en infusion av moderna streetwear.

Vans är känt världen över som ett populärt amerikanskt märke som tillverkar skateboardskor. Det har sedan dess expanderat från bara sneakers för skateboard. Vi har sett massor av märkeskläder till väskor till fler kläder. The Frog Skateboards team tar med sin signaturstil till Vans Old Skool och Slip-On. Du kommer att se roliga och udda mönster på de klassiska rea på vans skor  -silhuetterna. De kommer förmodligen att påminna dig om dagis eller kawaii på grund av de söta utskrifterna. I kollektionen med nya kläder och skor finns en enkel svart hoodiejacka och en färgstark polo. Den svarta duken och mockan Frog Skateboards x Vans Old Skool -paret kommer med de färgglada mönstren av små karaktärer.

Modemärken och musikartister som samarbetar är inget nytt. Märkena och kändisarna vet att de kan tjäna mycket pengar om de kombinerar sina namn och använder berömmelsen för att sälja tusentals par. Det senaste vi vet är Vans och amerikanska rockbandet Foo Fighters. För att fira det 25: e året sedan debutalbumet släpptes samarbetade Foo Fighters med Vans för att komma med en specialversion av Sk8-Hi. Den klassiska silhuetten har många detaljer  vans skor herr rea som rör Foo Fighters. Varför Sk8-Hi? Tydligen är det favoritstilen för bandmedlemmarna som börjar med gitarristen och huvudsångaren Dave Grohl.

OG Authentic LX är en av Vans många bästsäljande silhoutter. Det får en ny färgväg som en del av Zodia -paketet. Dess släpp är helt perfekt för det kinesiska nyåret på grund av stjärntecknen. Tja, det är främst referenser till konstellationerna som också har något att göra med kinesisk astronomi.  köpa billiga vans skor Detta är inte riktigt Vans erbjudande för det kommande kinesiska nyåret, men du kan överväga paret för när du vill festa. Den här nya färgen visar upp livfulla och färgglada broderier av stjärntecknen och text på den svarta duken.