nike air force 1 high wit | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
jvbfx0i2
jvbfx0i2 May 6 '21


In 1982 creëerde marterclubs.com Nike-ontwerper Bruce Kilgore de Air Force 1. Alles aan het ontwerp was gewaagd. Het silhouet in wandelschoenstijl, canvas enkelband en dikke zool viel op in vergelijking met eerdere modellen zoals de Blazer, die grip had gekregen op de basketbalmarkt. Afgezien van zijn uiterlijk, onderscheidde de Air Force 1 zich van andere schoenen door zijn Nike Air-technologie en constructie.

Nike's Air Force 1 High heeft de sneakercultuur onmetelijk veranderd en is nog steeds nike schoenen kopen heren sterk, bijna vier decennia na de eerste release. In die tijd heeft de legendarische creatie van Bruce Killgore een groot aantal verschillende stijlen overgenomen, en nu versterkt het zijn branding met een gedurfde nieuwe LV8 3-stijl gekleed in een "Wit / Zwart" kleurenschema.

Elke Force-fan is zeker bekend met de foxing van de hiel, die het "AIR" -logo in reliëf omgeeft met een lijn die rond de hiel beweegt en naar de middenvoet leidt. Hier nike air force 1 high wit zijn die lijn en grafische hit in het zwart gekleed en verdubbeld, aanwezig op hun vertrouwde plaats op de tussenzool en ook naar de hiel verplaatst. Maar dat is niet alles: het binnenste tonglabel wordt gekloond en naar de buitenkant van de tong gebracht, waar het op herhaalde wijze helemaal in de keel valt voordat het op de toebox komt te rusten.

Deze technische versiering Top kwaliteit is in het zwart gekleed, net als de extra Nike Air Force 1-branding op de tongbevestiging en hiel. Iets meer zwart siert het haaksluitingssysteem van de proprioceptusriem en de hele basis van het bovenwerk wordt gepresenteerd in gewoon wit leer om ervoor te zorgen dat al deze accenten zoveel mogelijk opvallen.

https://www.marterclubs.com/