Køb UGG Klassisk Støvle from phatoes's blog

Da jeg begyndte at se berømtheder iført Køb UGG Klassisk Støvle i de sidste måneder af 2020, var min tarmreaktion "sponcon". Som et 90'er-barn, der voksede op i Australien – med undertrykte minder om at bære lyserøde Uggs, denim-cut-offs og Playboy-øreringe til weekend-hangouts i forstadsbutikker – tanken om, at nogen ikke siger noget om en millionær-supermodel som Irina Shayk, ville vælge at bære Uggs syntes umuligt for mig.

Imagen

Rygterne er sande, vinteren er på vej. Det betyder, at det er tid til at bytte natmarkeder ud med Netflix, fitnesscentret med yoga derhjemme og poolrutsjebaner med et par UGG Klassisk Støvle Bedste Priser. Ikonisk og luksuriøst komfortabel, vidste du, at ugg-støvler er det officielle fodtøj til folk, der ved, hvordan man gør livet rigtigt? Fåreskindsvidunderne kan spores tilbage til slutningen af ​​70'erne, da en australsk surfer, der bor i USA, introducerede dem til det sydlige Californien og derefter USA og helt til begyndelsen af ​​2000'erne, hvor det tidlige modeikon Paris Hilton regelmæssigt blev besøgt i dem og Oprah anså dem for en af ​​hendes "favoritting" (ja, alle i publikum den dag fik et gratis par).

Men fordi det er 2018, er der så mere ved Gode Priser på UGG Klassisk Støvle, end der var engang – inklusive mokkasiner, muldyr og fluffy slides i farver som kul, sort og en (très Instagrammable) levende koral. Style dem med tykke sokker og frodige loungebukser, eller fordi det er sandsynligt, at når du først træder ind i et par, vil du kæmpe for at træde ud, bare gå videre og bære dem med dit faktiske udendørstøj (dvs. aktivt tøj, jeans, kjoler et al.). ). Og hvis du er nået så langt i livet og aldrig har prøvet dem, så tag det fra os – ikke før dine fødder er vugget i et par UGG'er, vil du kende den sande betydning af vinteren: den komfort regerer, men stilen er nødvendig' ikke gå ud af vinduet.

UGG-støvlen fandt hurtigt vej ud af surferkulturen og ind i koldere klimaer og dukkede op i skihytter over hele landet. UGG Klassisk Støvle er ikke bare behagelige, men de er lavet af højkvalitets fåreskind og bygget med top-of-the-line håndværk, hvilket er en del af grunden til, at UGG-mærket er respekteret overalt, hvor det bæres. UGG har vist sine modestriber i en række nye stilarter til kvinder, mænd og børn. Ugg laver endda behagelige støvler til nyfødte og småbørn udstyret med en velcrostrop for at holde støvlerne på barnet i forhold til at falde af på gaden.

Det værste årti inden for mode var ingen ringere end 2000'erne, år og år med forfærdelige outfits parret med den allestedsnærværende big-foot-lignende sko - UGG Klassisk Støvle Kvinder/Mænd. Vinter, sommer, ingen brød sig om, de bar Uggs med mini-denim-nederdele og blå øjenskygge. Så voksede mode ud af denne teenage-fase og blev lidt sofistikeret, hvilket selvfølgelig var uforeneligt med de grimme og sjuskede Uggs. De blev en kæmpe faux pas.

www.neufstovle.com

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By phatoes
Added Nov 28 '21

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives