Gode Priser på Adidas Superstar from laywin's blog

Endnu en gang krydser adidas en verden af ​​sportstøj og luksusmode, og adidas forbinder sig med Prada for et todelt samarbejde, der hylder tradition, teknologi og innovation. Køb Adidas Superstar De to mærker fremhæver to af de mest ikoniske stykker i hver af deres mærkes historie, og parrer adidas Superstar – som i øjeblikket er midt i sit 50-års jubilæum – og signatur-Bowling Bag for et ekstremt begrænset bundt.

Image

De karakteristiske sidestriber og hælfligen er farvet i en pastelfarvet "lilla farvetone". Adidas Superstar Bedste Priser Metallisk guld animerer designet yderligere, da det tilføjer en glitrende finish til mærkevareelementer på pløsen, hælfanen og sidesiden. Det mest definerende træk ville være de broderede trefoil-lapper påført bagfoden af ​​den laterale side. Disse patches udviser nuancer af pink og lilla for en gradienteffekt, mens deres overlappende positioner skaber et skyggefuldt look - en stilisering af trefoil-logoet, der har vist sig på både adidas-beklædning og fodtøj.

Symbolsk for lang levetid og fred, den fjerklædte fugl på den laterale side mellemfoden er blevet udsmykket med et rødt næb og en krone, samt blå gradientfjer i en stil, der ligner traditionelt kinesisk maleri. Gode Priser på Adidas Superstar Ved hælen på den venstre sko stirrer Kongen af ​​alle Udyr – tigeren – ud midt i et brøl. Afrunding af trifectaen overtager en lyserød koi-fisk – repræsentativ for held – meget af hælen på højre sko i en pink-lilla palet også udført i en vandfarveeffekt.

Som med alle SUPEREARTH-forslagene indtil videre, som giver afkald på jomfruelige, ikke-miljøvenlige materialer, bærer den kommende "shell-toe" et væld af toner hen over sin overdel. Adidas Superstar Sko De broderede blomster langs profilerne er blevet skoenes mest ikoniske detalje, netop fordi de delvist trækker ud over sålenheden. Pløsen og sidevæggene gør det muligt for de førnævnte nuancer at svælge i rampelyset og vælge en kul-mørk makeup. Andre steder afrunder SUPEREARTH og "SW" branding parret.

Hver genstand fokuserer på at holde en minimal etos, men er fremstillet i højeste kvalitet takket være det bløde, men alligevel førsteklasses læder, som hvert produkt består af. Adidas Superstar Kvinder/Mænd For superstjernerne fylder klassiske hvide basislag størstedelen af ​​ejendommens ejendom, efterfulgt af mærkevarehits fra det italienske modehus pyntet oven på de laterale hæle samt tungestemplerne.

www.skoways.com

Previous post     
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By laywin
Added Oct 28 '21

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives