Nike Air Max Uptempo Schoenen from dorento's blog

Swooshes en oogjes in het bovenwerk genieten ook van de titulaire toon; zichtbare Air Max-units onder de voeten volgen dit voorbeeld. Nike Air Max Uptempo Heren/Dames Buitenzolen hebben voornamelijk een ingetogen opstelling, maar swoosh-branding werkt samen met het hielgebied om de 'Psychic Blue'-flair van boven naar beneden te transporteren.

Image

Het lijkt erop dat het Swoosh-team verder in hun archieven heeft gegraven, omdat we nu vernemen dat ze dit jaar nog een ander retro-hoepelsilhouet zullen terugbrengen - de Nike Air Max Uptempo Schoenen. Het icoon uit 1997, dat ooit nauw verbonden was met de legendarische scherpschutter Reggie Miller, zal naar verwachting terugkeren naar de markt in een reeks van kleurstellingen, waaronder deze OG tweekleurige make-up die voor het laatst in 2009 werd uitgebracht.

Nike's toegenomen nadruk op retro basketbalsilhouetten uit de jaren 90 is de laatste tijd geen geheim geweest, aangezien het onstuimig ontworpen Nike Air Max Uptempo te Koop silhouet de weg heeft gewezen voor deze heropleving. De invloed ervan in de Verenigde Staten staat buiten kijf, maar het Swoosh-merk is klaar om de vijver over te steken en naar Europa te gaan met zijn volgende driedelige set. Gebruikmakend van Londen, Parijs en Milaan als inspiratiebronnen, hebben alle drie deze Uptempo-iteraties hun respectieve territoria geborduurd in een glinsterend wit op hun hiel.

Er zijn meer exclusieve Uptempo's voor dames in de maak, want deze flitsende "Chrome"-kleurstelling van de basketbalklassieker uit '96 komt op 2 februari terug. Deze nieuwe Nike Air Max Uptempo Goedkoop maakt gebruik van een witte leren basis en maakt gebruik van een metalen spiegelafwerking (Chromeposites, iemand?) op de AIR-overlay terwijl hij een ijsblauwe ondoorzichtige zool gebruikt. Het is mogelijk dat Nike een hele set Sportswear-schoenen heeft op basis van deze colorway, maar dat valt nog te bezien.

Gebaseerd op nieuw opgedoken officiële afbeeldingen, ontdekken we dat het grootste deel van het onroerend goed, van de getrommelde leren zijwanden tot de nubuck-keeloverlays, in een grimmige zwarte kleur is geverfd, maar het paar is opgefleurd met levendige energie door de voltaccenten die opvallen door de Swooshes, Air-units over de volledige lengte en tonglogo's. Kopen Nike Air Max Uptempo

www.max270mall.com

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By dorento
Added Jul 21 '21

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives