Nike Air Huarache Billigt Online from bushione's blog

Nyligen dök "t-shirten för dina fötter" upp i olika gråtoner över dess neopren-, TPU- och syntetiska läderkonstruktion. Dam/Herr Nike Air Huarache Rödfärgad varumärke kommer in i mixen via Nike Huarache-logotypen längst upp på plösen, såväl som sockliners. Mellansulorna avviker från omgivningen i en "färglös" ton som gör att de gun metal-grå, ljusgrå, svarta och rubin-påminnande nyanserna över skon kan frossa så mycket mer i rampljuset.

Obrazek

Tungan följer efter, även om dess emblem väljer det djupt bruna av återvunnen kork som hälklämman och innersulan. Nike Air Huarache Träningsskor Intill, överläggen avstår från standardläder för en textur som spricker hela vägen, var och en avslöjar en nyans nästan identisk med den tidigare nämnda krämen.

Överlägg vid tån och längs profilerna avviker från underläggens bruna färg till förmån för en höstlämplig olivgrön; Nike Air Huarache Lägsta Priset logotyper längst upp på plösen gynnar en neonvariant av den kontrasterande gröna nyansen. Nike Grind-material landar vid hälen och den våffelmönstrade yttersulan, vilket främjar företagets hållbarhetsmål.

Mönstrat mesh fungerar parallellt med flexibelt neopren för att skapa en ren duk där mycket ljusare orange, gula och rosa toner placeras. Nike Air Huarache Billigt Online Varumärke på toppen av tungan och ryggraden väljer en livlig nyans av vår- och sommar-lämplig rosa, medan Air Huaraches nedre halva är kvar för att övervägande unna sig en lätt krämfärgad ton. Våffelmönstrad slitbana, som nickar till vintage Nike Running-förslag, får njuta av en fläktfavorit, ljust gummibrun finish som kompletterar den färgglada mix-up toppen väl.

Den här kommande flicksläppet håller ingenting tillbaka när det gäller avsikt eftersom den använder en mjuk rosa, gräsgrön, en mjuk gyllene nyans för att få en perfekt look för semestern i mitten av april. Köp Nike Air Huarache Online Vanligtvis har Nike förberett en specifik påskinspirerad kollektion, med årets troliga kandidater som Air Force 1 och Dunk, men Huarache har alltid varit en stöttepelare när det gäller cirkulation, särskilt efter skons 30-årsjubileum 2021. Även om dessa är knappast en OG-färgvariant, ger Swoosh fräscha smaker till den yngre generationen för att driva Huarache-arvet ytterligare trettio decennier.

www.easilyentry.com

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By bushione
Added Jun 16 '22

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives