Nike Blazer Low αγορα online from bushione's blog

Όπως οι περισσότερες επαναλήψεις του Nike Blazer Low Ανδρικά/Γυναικεία, η βάση αυτού του ζευγαριού είναι κατασκευασμένη από λευκό λείο δέρμα. Οι σουέντ πινελιές, λοιπόν, κοσμούν τη μύτη και την πλευρά του μπροστινού ποδιού, ενώ το «Sail» βάφει την ενδιάμεση σόλα από κάτω. Η καρτέλα Swoosh και η φτέρνα, ωστόσο, αποκλίνουν από τον κανόνα στο υλικό καμβά τους, το οποίο τονίζεται περαιτέρω με μια πράσινη απόχρωση που εμφανίζεται επίσης στα κορδόνια και την εσωτερική σόλα, η τελευταία από τις οποίες φέρει τα διακριτικά "Certified Fresh".

Image

Τα υπόλευκα δερμάτινα στοιχεία όπως το προφίλ Swooshes και δαντέλα δημιουργούν αντίθεση διατηρώντας παράλληλα τη συνολική απαλή εμφάνιση του σχεδίου. Nike Blazer Low Αθλητικά Παπούτσια Κρεμ κορδόνια και μια κίτρινη εκτεθειμένη γλώσσα αφρού δίνουν περαιτέρω στο στυλ μια vintage άκρη. Μια λευκή λαστιχένια σόλα πλατφόρμας ολοκληρώνει αυτό το Blazer Low για μια κομψή αλλά διασκεδαστική πρόταση για το φθινόπωρο.

Πρόσφατα, η σιλουέτα που είναι έτοιμη για skate αναδύθηκε σε ένα μείγμα από καμβά υψηλής ποιότητας, σουέντ και δέρμα. Αγοράστε Nike Blazer Low φθηνα Το μεγαλύτερο μέρος του επάνω μέρους επιδίδεται σε ένα βαθύ χρώμα εσπεριδοειδών που φαινομενικά γνέφει στα ροδάκινα που προέρχονται από την πολιτεία Τζόρτζια του Τέιλορ. Προφίλ swooshes, ετικέτες γλώσσας εμπνευσμένες από το αυτοκίνητο της δεκαετίας του 1970 και άλλα εξαρτήματα στην πρόταση Nike SB επιλέγουν την έντονη μαύρη αντίθεση. Οι ενδιάμεσες σόλες ευνοούν ένα «άχρωμο» μακιγιάζ, ενώ το πέλμα με μοτίβο ψαροκόκαλου έχει ένα ολομαύρο φινίρισμα που συμπληρώνει καλά το υπόλοιπο Nike Blazer.

Αν και τόσο απλό όσο οι προηγούμενες προσφορές χρωματικά, αυτό το επερχόμενο ζευγάρι επιχειρεί κάτι νέο, καλύπτοντας το παπούτσι σχεδόν εξ ολοκλήρου με διακοσμητικές ραφές. Nike Blazer Low αγορα online Η παλέτα του, ωστόσο, βρίσκεται καλά στη σφαίρα της οικειότητας, ενσωματώνοντας ελαφριά μαύρισμα στο επάνω μέρος και το λευκό κατά μήκος τόσο του Swoosh όσο και της ενδιάμεσης σόλας. Τα προαναφερθέντα στολίδια, λοιπόν, ντύνονται κοντά σε κάθε πίνακα, με τα ελαφρώς επιχρυσωμένα νήματα του να απεικονίζουν ένα μωσαϊκό από λουλούδια. Φτιαγμένο με παρόμοιο τρόπο πολυτελείας, το μαρκάρισμα στη γλώσσα και στη φτέρνα ολοκληρώνουν το χρώμα με περαιτέρω χρήση χρυσού.

Παρόμοια με το "Iron Grey" που κυκλοφόρησε επίσης αυτόν τον Ιούλιο, το χρωματολόγιο διαθέτει έναν συνδυασμό αρκετά κατάλληλο για το φθινόπωρο, κάτι που πολλοί θα παρομοίαζαν με το Φθηνα Nike Blazer Low. Ακόμη και το σουέτ υλικό θυμίζει αρκετά τη δουλειά του Tom Sachs, η απόχρωση του απλώς βοηθά σε μια τέτοια σύνδεση. Αλλά λόγω του Swoosh και του eye stay, τα στιβαρά δέρματα ξεχώρισαν το ζευγάρι, επιλέγοντας να χρησιμοποιήσουν μια απόχρωση λίγο πιο σκούρα από το ομώνυμο «British Tan». Και από κάτω, ένα έντονο κόκκινο αναδεικνύει το διπλό μοτίβο, τονίζοντας παράλληλα με τα προαναφερθέντα φωτιστικά καθώς και τα κορδόνια.

www.getintoeasy.com

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By bushione
Added Jun 16 '22

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives