Adidas Stan Smith Lägsta Priset from quague's blog

Dess hållbarhetsarbete omfamnas ytterligare av innersulorna, som är täckta av en korkstruktur, följt av Primegreen-märket tryckt ovanpå. Köp Adidas Stan Smith Online Istället för signaturgröna accenter, stoltserar det nya arrangemanget med en svart hälflik och svarta logotyper på tungetiketten. Men den avgörande detaljen är den tomma ramen på tungetiketten, som är okaraktäristiskt tom i Stan Smiths ansikte. Hans porträtt är istället tryckt på bakfoten av sidosidan, vilket avslutar den minimalistiska men ändå roliga designen.

Obrazek

Adidas Stan Smith Billigt Online En skarp kontrast till sin omväg i Stockholm, det huvudstadsinspirerade paret börjar först med sin gula mockakonstruktion, en ovandel som spelar en stor roll i den övergripande nicken till vintage fotbollsdräkter och den en gång så immateriella speldagsatmosfären. Paret reflekterar gator klädda med lagstolthet och lägger sedan ovanpå läderpaneler av mörk marin längs de tre ränderna längs profilen såväl som hälfliken och plösen. Guldetsningar trycks ovanpå den senare med klassiskt varumärke, medan profilen nedan markerar med en präglad "SNS GT"-stämpel. Läderfoder kompletterar sedan kragen i en djupröd som ram till kartan som sitter inuti.

Med tanke på sneakerscenen på 2010-talet var adidas Adidas Stan Smith Lägsta Priset en av nyckelaktörerna som deltog i den decenniumdefinierande trenden för vita träningsskor. Klassikern med Fairway Green-accent kommer snart tillbaka med kardborreband och en Primegreen-konstruktion. Det kommande paret har en välbekant vit smink samtidigt som de avstår från läderöverdelar för syntetiska material som kallas "Primegreen".

Adidas Stan Smith Träningsskor Om du ser en glimt av hälpanelen och innersulorna på varje fot, kommer du att märka att de var och en har tillbehörts med diamantformade marockanska kakelmönster; den högra sidan inbjuder i blått och vinröd färgblockering, medan den vänstra sidan väljer en starkare grön och gul kombination. Med undantag för de rent vita läderöverdelar och sulenheter, hittar du subtilt placerade röda och gula accenter som höljer den första uppsättningen spetsöglor närmast ankeln, förutom kolsvart tungmärke.

För sin senaste ensemble njuter den ikoniska tennisskon i en enkel "Cloud White/Halo Ivory/Cloud White"-färg. Dam/Herr Adidas Stan Smith Handritad grafik på hälen hindrar dock förslaget från att vara helt tonalt. Pil-, jordglobs- och blommotiv pryder området för påklädning av trefoil-logotypen och ger både färgglad kontrast och en makeup som påminner om Sean Wotherspoons SUPEREARTH-samarbeten med Three Stripes. Under foten återgår sulenheterna till ett beprövat "Cloud White"-system.

www.beastsole.com

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By quague
Added Jan 10 '22

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives