Kopen Adidas SambaRose from phatoes's blog

Når det kommer til indendørs fodboldfodtøj, er der ingen sko mere ikonisk end adidas Samba. Siden den første udgivelse helt tilbage i 1950'erne, har Kopen Adidas SambaRose overskredet banen for at blive et street style-ikon - elsket verden over af et utal af forskellige subkulturer for sit legendariske udseende. Sambaen har også modtaget mange specielle samarbejdsgentagelser gennem årene, og det seneste mærke til at tilføje deres særlige udsmykning til Three Stripes-klassikeren er Tokyos Have A Good Time.

Imagen

Adidas SambaRose Verkoop Samarbejdspartnerne har valgt at lade det tidløse design tale det meste, da der er brugt sort kængurulæder til overdelen, som så byder på yderligere klassiske detaljer som karakteristiske hvide striber, guldstemplet branding og en gennemskinnelig gummisål. Særlige detaljer ankommer derefter på lædertungen - som har et stort Have A Good Time-print - og lædersålen, som kan prale af en all-over-version af det samme logo fra pløsen. Skoene er også ledsaget af samarbejdsbeklædning, da en vendbar tracktop, vendbare træningsbukser og en klassisk Trefoil-logoskjorte tilføjer yderligere til den specielle kapselkollektion.

adidas' ikoniske Adidas SambaRose te Koop</a silhuet er klar til at følge med i den moderne tid. Three Stripes har planer om at udrulle en af ​​alle tiders modeller i en moderniseret Primeknit-konstruktion, der kan prale af en sok-lignende ankelkrave. Ved at bruge sit klassiske sorte farveskema med en hvid Three Stripes-enhed mangler den kun en traditionel gummibund ydersål for at afslutte sit nostalgiske look.

I dag introducerer adidas Skateboarding deres splinternye ombygning til Adidas SambaRose Schoenen, med den ikoniske sneaker i en skate-klar konstruktion. Samba ADV har det samme udseende som den Samba, der har været elsket over hele verden i årtier, men med et mere holdbart og polstret design for ideel funktionalitet på brættet. Overdelen er bygget i ruskind og læder for den klassiske Samba-følelse, mens silhuetten er opgraderet med en indvendig mesh-bootie for dynamisk pasform, støbt hælclips for støtte, polstret indersål og et redesignet ydersålsmønster for præcist greb.

Ved at vide, at kvinder ikke kun vil have hvide sneakers med pink eller andre lyse accenter, byder "Deep Hue"-kollektionen på premium ruskindskonstruktioner af Adidas SambaRose Heren/Dames i fyldige grønne, lilla og råhvide toner med specielle 3-stribede detaljer. og prægede SAMBA-bogstaver. Alle tre har også en klar gummigummi-ydersål og blødt læderfor for at fuldende de udsøgte gengivelser af den ikoniske silhuet.

www.snkrshopeenl.com

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By phatoes
Added Nov 28 '21

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives